-
-
845 m
514 m
0
6,5
13
25,86 km

Vista 420 veces, descargada 6 veces

preto de Lloberola, Catalunya (España)

Sortim de la casa rural Les Cots (http://www.lescots.com/ca), prop de Loberola.
Podríem dir que la ruta està diferenciada en tres parts, l'anada fins a Peracamps, típica ruta Segarrenca per pista entre camps de cereals. La segona part, la tornada fins a Les Cots, per l'obaga de la Font de la mata, preciós bosc de pins, pista revirada i amb fortes pendents, en algún cas, amb reguerots degut a l'aigua de pluja. La tercera part, aquesta seria opcional, ja que es comença prop de la casa de Les Cots, el circuit de la copa catala de btt que transcorre per bosc de pins i alzines, seguint un corriol puja-baixa. El circuit està una mica brut de branques i algún arbre caigut, però força divertit si el que t'agrada és corriolejar. Crec que és un circuit exigent, amb pujades i baixades en alguns casos una mica técniques.

Comentarios

    Si quieres, puedes o esta ruta