Tempo  unha hora 11 minutos

Coordenadas 1147

Fecha de subida 3 de junio de 2017

Fecha de realización junio 2017

-
-
274 m
205 m
0
3,4
6,8
13,65 km

Vista 337 veces, descargada 4 veces

preto de El Burgo de Ebro, Aragón (España)

ITINERARI:

CAT: per motiu d'errors en les baixades dels tracks de les etapes 26 i 27, faig la descripció de les dues etapes. La primera fotografía de la série correspon al track de l'etapa 27 desde l'ermita de Zaragoza la Vieja en la població del Burgo de Ebro fins la Cartuja Baja, de 11'8 km i un temps emprat caminant de 2 h, 51 m, 31 s.
El track de l'etapa 26 és el del trajecte, Fuentes de Ebro al Burgo de Ebro, peró el que està penjat correspon a la tornada des del Burgo en bicicleta.
De fuentes de Ebro a l'ermita de Zaragoza la Vieja (Burgo de Ebro) hi ha 9'40 km i un temps caminant de 2 h, 9 m, 47 s.
Sortim de Fuentes de Ebro pel carrer Doctor Fleming on hi ha la caserna de la Guàrdia Civil, creuem la via del ferrocarril per un pont, i agafem un camí que surt a l'esquerra paral·lel a la via i que hem de seguir sempre recte fins que al cap d'uns 5 quilòmetres ens trobem la fàbrica paperera Saica, la qual hem de travessar i seguir tot recte fins arribar en uns 4'5 quilòmetres a l'ermita de Zaragoza la Vieja punt final de l'etapa 26.
L'etapa 27 comença en el Santuari de Zaragoza la Vieja i reseguint el GR 99 (el mateix de l'etapa anterior) ens porta fins la població del Burgo de Ebro que hem de travessar tot seguint les segetes groges que ens indiquen el camí, fins que ben aviat accedim a la reserva natural de los Galachos, antics meandres del riu. Seguint el camí, ens apropem a l'autovia A-68,on hi ha un camí que va en paral·lel fins a l'alçada del mirador sobre el Galacho de la Cartuja. A partir d'aquí les sagetes ens desvien a la dreta i ens allunyen de la carretera per portar-nos al cap d'uns tres quilòmetres a la Cartuja Baja, on donem per acabada aquesta etapa.

CAST: realizo la descripción de dos etapas debido a un error en las bajadas de los tracks. La primera fotografía de la serie corresponde al track de la etapa 27 que va del Santuario de Zaragoza la Vieja, un poco antes de llegar a la población del Burgo de Ebro, hasta la Cartuja Baja de 11'8 km. y con un tiempo empleado andando de 2 h, 51 m, 31 s.
El track de la etapa 26 corresponde al trayecto Fuentes de Ebro-Santuario Zaragoza la Vieja, pero en sentido inverso y con unos quilómetros de menos: 9'40 km. y un tiempo de 2 h, 9 m, 47 s.
Se sale de Fuentes de Ebro por la calle Doctor Fleming junto a la caserna de la Guardia Civil, se cruza la vía del ferrocarril por un puente, y se toma un camino a la izquierda paralelo a las vías que nos llevará en unos 5 quilómetros hasta la inmensa fábrica papelera Saica para continuar siempre recto siguiendo el GR 99, que en unos 4'5 quilómetros más nos lleva al Santuario de Zaragoza la Vieja punto final de l'etapa 26.
La etapa 27 empieza en el Santuario de Zaragoza la Vieja y siguiendo el GR 99 (el mismo de la anterior etapa) nos conduce hasta la población del Burgo de Ebro, la cual hemos de cruzar entera siguiendo las flechas amarillas que nos indican el camino, hasta llegar a la reserva natural de los Galachos, antiguos meandros del río. Seguimos el camino, hasta acercarnos a la autovía A-68, la cual reseguimos por el camino que transcurre paralelo, hasta el mirador sobre el Galacho de la Cartuja. A partir de este punto, las flechas nos desvían a la derecha, para alejarnos de la carretera y conducirnos en unos tres quilómetros a la Cartuja Baja, donde damos por finalizada la etapa 27.
Waypoint

Fábrica papelera Saica

Comentarios

    Si quieres, puedes o esta ruta